AM REUȘIT SĂ MENȚIN O ATMOSFERĂ ARTISTICĂ SĂNĂTOASĂ

Sigur că muzica este natură, precum natura este o muzică. S-ar putea presupune că dragostea mea față de muzică a izvorât din dragostea față de natură. 

LUMEA DE MÂINE VA ARĂTA AȘA CUM NE CREȘTEM AZI COPIII

Relația părinte-copil a fost și este cea mai importantă verigă în formarea unei personalități. Dacă am face o asociere a copilului cu pomul, această relație constituie rădăcinile…

CÂND LUTUL ÎNCEPE SĂ PRINDĂ VIAȚĂ

Jocul mâinilor în procesul creației m-a urmărit de mic, iar acest lucru îți dă senzația că tu poți fi făuritorul propriei vieți, modelând căile ei întortocheate cu multă muncă, răbdare și iscusință vegheate de Cel de Sus.

LUMEA S-A SĂTURAT DE LUCRURI ABSTRACTE, VREA LUMINĂ ȘI LINIȘTE

Omul de creație trebuie să știe că lenea ucide ta-lentul. Când ți-a venit inspirația, apucă-te de lucru, iar muncind mereu – inspirația nu te va părăsi.

BUSINESSUL ESTE MUNCĂ ÎN ECHIPĂ

Bogăția unui om nu întotdeauna poate fi calculată în bani. Uneori, poți avea bani pentru o cafea și să fii fericit, alteori, poți avea toți banii din lume și să fii nefericit.

MUZICA NE-A FURAT, DAR NE-A ȘI AUREOLAT COPILĂRIA

 Ne dedicam în totalitate instrumentelor, de la șase dimineața până noaptea târziu, în timp ce colegii fugeau pe afară, jucau fotbal ș. a.

VOCEA MI-A CROIT DESTINUL

Un artist trebuie să se dedice sincer și cu aceeași forță pe orice scenă a lumii, fie că e vorba de Viena, La Scala, Metropolitan, dar și de Opera din Chișinău, București – oriunde te duce viața trebuie să ții cont de scopul nobil pe care îl are meseria pe care o faci...

OLIMPICII SUNT EROI NAȚIONALI

Menirea sportivilor este de a contribui la formarea imaginii statului în lume, alături de oamenii de creație, care promovează cultura noastră pe arena internațională…

OMUL NU POATE TRĂI FĂRĂ DE DUMNEZEU

Toată virtutea, pornind de la credință și terminând cu dragostea, se cultivă, se crește și se dobândește prin trudă. E nevoie de o educație religioasă constantă în cei șapte ani de acasă și după aceștia. 

LA PRIMUL ONORARIU CREDEAM CĂ SÎNT CEL MAI FERICIT OM DE PE PLANETĂ

Prima caricatură am publicat-o la revista satirică Chipăruș, iar la primul onorariu credeam că sînt cel mai fericit om de pe planetă. Suma era aproape cît o bursă studențească. 

Pages

Subscribe to RSS - nimic altceva