abonament

REVISTA NOI — 2023

Numai un elev multilateral dezvoltat, deschis spre noutățile din știință, literatură și artă, poate obține rezultate remarcabile la învățătură și se poate situa pe prima linie a cunoașterii și realizării potențialului creator.
Revista NOI vine să vă susțină în edificarea intelectuală, culturală și artistică, oferindu-vă modele demne de urmat și modalități de implicare.
Este o publicație indispensabilă viitorului savant, om de cultură, profesor, inginer, medic, om de afaceri, scriitor, politician...
Școala cu un număr de până la 400 de elevi care va perfecta peste cincizeci de abonamente anuale, precum și instituția cu un număr mai mare de 400 de discipoli ce va perfecta peste o sută de abonamente anuale la revista NOI, la prezentarea cotoarelor de abonamente, vor primi gratuit pentru bibliotecă Dicționarul universal ilustrat al limbii române, 12 volume (Editura Litera), sau Cronica ilustrată a omenirii, 16 volume (Editura Litera), sau Dicționar enciclopedic (Editura Cartier), sau DEI Junior (Editura Cartier), sau Cartea roșie a Republicii Moldova (Editura Știința), sau cele patru volume din colecția Lumea vegetală a Moldovei, sau cele patru volume din colecția Lumea animală a Moldovei (Editura Știința), sau unul dintre cele cincisprezece volume ale Enciclopediei Localitățile Republicii Moldova (Fundația Draghiștea), sau Enciclopedia de ecologie (Editura Știința) – la alegere.

Revista apare lunar, fără numere comasate și vacanțe. Își însoțește cititorul atât în timpul studiilor, cât și în perioada de odihnă.
Prețul unui abonament pentru anul 2023 este de 240 de lei; cel semianual – 120 de lei.
Indicele PM 31239.

Abonamentul la revista NOI poate fi perfectat la orice oficiu poștal.