abonament

NOI — REVISTA COPILĂRIEI ȘI ADOLESCENȚEI TALE

Dragă prietene, 

Te-ai bucurat din plin de sărbătorile de iarnă alături de cei dragi. Sigur ți-au adus și niscaiva bani în punguța ta. Dacă încă nu te-ai abonat la revista NOI, rezervă 220 de lei pentru a face un abonament pentru următoarele 11 luni ale anului 2023.

Fiecare dintre colegii tăi merită un abonament la revista NOI. Îndeamnă-i să se aboneze! Ar fi bine ca în fiecare clasă să fie cel puțin un abonament la revista NOI.

Abonându-te la NOI, te asiguri cu un adevărat ghid pe tărâmul creației și al autorealizării. Poți miza pe echipa redacțională, pe specialiștii asociați și pe toți cititorii care sunt gata să te asculte, să te înțeleagă și să-ți dea un sfat.

Colaborarea noastră este una deschisă – în paginile revistei poți găsi: literatură și spiritualitate, ecologie și investigații tehnice, profesii și probleme psihologice, teatru, muzică și cinema, sport și curiozități... NOI este revista care poate vorbi simplu despre lucruri complicate. Citește număr cu număr și viața ta va deveni mai frumoasă și mai interesantă. 

 

Revista NOI apare lunar, inclusiv în vacanța mare, fără numere comasate.

 

Prețul unui abonament pentru 11 luni este de 220 de lei. 

Indicele PM 31239.  

 

Abonamentul la revista NOI poate fi perfectat la orice oficiu poștal.