Dragă prietene,

Continuă abonarea pentru anul 2019.

Atât tu, cât și colegii tăi meritați un abonament la revista NOI. Îndeamnă-i să se aboneze!

Ar fi bine ca în fiecare clasă să fie cel puțin un abonament la revista NOI.

NOI e o revistă cu tradiții. Au citit-o părinții, dar și bunicii tăi. Așadar, au crescut generații întregi cu revista NOI. De ce n-ai crește și tu la fel de frumos? De ce n-ai citi-o și tu? Fă-ți un prieten sigur cu NOI, care nu te va trăda niciodată.

NOI este revista care poate vorbi simplu despre lucruri complicate. În paginile revistei puteți găsi: literatură și spiritualitate, ecologie și investigații tehnice, profesii și probleme psihologice, teatru, muzică și cinema, sport și curiozități... Și, bineînțeles, concursuri cu premii valoroase puse în joc.

Abonându-te la NOI, te asiguri cu un adevărat ghid pe tărâmul creației și al autorealizării. Poți miza pe echipa redacțională, pe specialiștii asociați și pe toți cititorii care sunt gata să te asculte, să te înțeleagă și să-ți dea un sfat. Citește număr cu număr și viața ta va deveni mai frumoasă și mai interesantă.

Școala cu un număr de până la 400 de elevi care va perfecta peste cincizeci de abonamente anuale și școala cu un număr mai mare de 400 de elevi care va perfecta peste o sută de abonamente anuale la revista NOI, la prezentarea cotoarelor de abonamente, vor primi gratuit pentru bibliotecă Dicționarul universal ilustrat al limbii române, 12 volume (Editura Litera), sau Cronica ilustrată a omenirii, 16 volume (Editura Litera), sau Dicționar enciclopedic (Editura Cartier), sau DEI Junior (Editura Cartier), sau Cartea roșie a Republicii Moldova (Editura Știința), sau cele patru volume din colecția Lumea vegetală a Moldovei, sau cele patru volume din colecția Lumea animală a Moldovei (Editura Știința), sau unul dintre cele cincisprezece volume, apărute până în prezent, ale Enciclopediei Localitățile Republicii Moldova (Fundația Draghiștea), sau Enciclopedia de ecologie (Editura Știința) — la alegere.

Revista NOI apare lunar, inclusiv în vacanța mare, fără numere comasate.

Prețul unui abonament anual pentru 2019 – 192 de lei; semianual – 96 de lei. Indicele PM 31239.

Abonamentul la revista NOI poate fi perfectat la orice oficiu poștal.